Betingelser og vilkår(Service agreement)

 

– Ved accept af handelsvilkårene accepteres også de deri gældende abonnementsbetingelser som der henvises til i punkt 6.
AFTALEVILKÅR FOR HANDEL PÅ cool2have.com Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på cool2have.com.

Cool2have.com er et brand som er ejet af virksomheden mikmats.com.

1. Afgivelse af ordre ?Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Cool2have.com har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Cool2have.com forbeholder sig retten til ikke at sælge til erhvervsdrivende og personer, der køber varer på cool2have.com med videresalg for øje.
Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer du har bestilt.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Cool2have.com ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte vores kundecenter på 60150055 eller mail@cool2have.com.
Er varerne afsendt af cool2have.com, har du mulighed for at fortryde købet. Se punkt 7.

3. Priser
Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms.
Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visakort, Mastercard eller ved netbank-overførsel. Kortoplysingerne transmitteres krypteret mellem kunde og cool2have.com. Personoplysninger (navn, adresse osv) krypteres dog ikke.

5. Forsendelse og levering
Cool2have.com bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-4 hverdage (på varer sendt med Post Danmark, varer under 20 kg.) efter, at vi har modtaget din bestilling. Fragtomkostningerne vil bl.a. afhænge af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer på cool2have.com Bemærk; er du ikke hjemme på aftalt leveringstidspunkt med en fragtmand, vil du blive opkrævet ny fragt for genlevering.
Hvis du har bestilt mere end ét produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer.
Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din bestilling.
Cool2have.com bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse.
Cool2have.com leverer i hele Danmark, dog ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Hvis leverings metode “Afhentet i Odense” er valgt, kan produktet afhentes så snart bekræftelse mail er modtaget(ikke bestillings mailen)

6. Fortrydelses-/returret ?Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.
Undtagelser: ?Lydoptagelser, billedoptagelser og edb-programmer, som f.eks. film, spil og software, kan kun returneres i ubrudt, plomberet emballage.
Du kan returnere en vare ved at: ?-afvise modtagelse af varen?- Send varen retur til cool2have.com
Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.
Har du udført din betaling elektronisk via cool2have.com og ønsker du at returnere varen i et varehus, gælder følgende:?Beløbet udbetales ikke kontant, men i stedet laves en elektronisk tilbageførelse af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 10 dage før modtagelse.

7. Reklamationsret ?I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte cool2have.com og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundecenter eller ved henvendelse i et af vores varehuse.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil cool2have.com søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for cool2have.com.
Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse? cool2have.com tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
Profil

Hovedkontor:
Mikmats.com
Reventlowsvej 54 1 th
5000 Odense C
Cvr/SE nr: 33 80 23 74
Bank: Danske bank erhverv
Konto: 11163149 Reg: 0914
Etableringsår: 2011